duminică, 27 decembrie 2009

Impozitul forfetar sau intrebarea tampita a zilei...

Daca tot s-a aprobat impozitul forfetar pe principiul ca firmele fac evaziune fiscala, de ce nu se desfiinteaza Garda Financiara?

Pentru mine, ca simplu cetatean, este evident ca din moment ce se stie ca exista evaziune fiscala, dar nu poate fi dovedita, inseamna ca fie Garda Financiara e corupta, fie functionarii ei sunt atat de incapabili incat a fost necesara introducerea impozitului forfetar. Sau noi, toti cetatenii Romaniei, suntem fie atat de hoti, fie atat de prosti, incat nu avem curajul sa spunem nimic...

Pe cand bir pe fumul de pe cos?...

5 comentarii:

  1. cat de curand. "visteria" a fost golita de campania electorala deci urmeaza noi "biruri"....

    RăspundețiȘtergere
  2. bineinteles - urmeaza si pe aerul respirat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si sa mai creasca taxa pe prostie...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai Garda financiara nu are decat in mod tangential legatura cu evaziunea fiscala. Garda Financiara da amenzi pentru niste chestii care n-au nicio legatura cu evaziunea !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma rog, am dat Garda Financiara drept exemplu. Puteam sa zic si DNA-ul, Administratia Financiara, si nu mai stiu cati altii care au atributii mai mult sau mai putin apropiate. Oricum in ultima vreme au schimbat atat de des atributiile organismelor ca n-as crede ca ei mai stiu ce fac... Dar mi se pare inadmisibil sa pedepseasca pe toata lumea pentru unii. Mai ales ca acest impozit e o gluma buna. Daca eu, hotul, am gasit o cale sa-mi ascund pana acum veniturile, oare n-o voi putea face si mai incolo?

    RăspundețiȘtergere